Error after manually porting my XNA 4 project:

Nov 6, 2012 at 10:48 PM
Edited Nov 6, 2012 at 10:49 PM

I'm getting 

{"Error while initializing AddInSystem."} System.Exception {ANX.Framework.NonXNA.AddInLoadingException}

Looking at the loader exceptions, it has: 

{System.Exception[3]}    [0]: {"Could not load file or assembly 'Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=842cf8be1de50553' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.":"Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=842cf8be1de50553"}    [1]: {"Could not load file or assembly 'Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=842cf8be1de50553' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.":"Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=842cf8be1de50553"}    [2]: {"Could not load file or assembly 'Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=842cf8be1de50553' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.":"Microsoft.Xna.Framework.Content.Pipeline, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=842cf8be1de50553"}

 

I thought this did not need XNA to run? I don't have XNA.

Nov 8, 2012 at 2:33 AM

Guess I'll just check out monogame. Get back to me when you can.

 

Thanks!

-Thraka

Coordinator
Nov 10, 2012 at 7:52 AM

I think this is an error. We are using XNA for compiling content (as our own content pipeline implementation is not yet as powerful as the xna one) but after compiling no more XNA should be needed.

Are you able to provide the log.txt file? I want to debug this issue...

Nov 12, 2012 at 5:42 PM

I don't see a log file anywhere. Do you know where this would be?